Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Oud NVTG-voorzitter Piet Visser overleden

Geplaatst op 21-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Oud NVTG-voorzitter Piet Visser is op 69 jarige leeftijd overleden. Dit plotselinge en droevige nieuws is in de afgelopen week tot ons gekomen. Zijn gezondheid ging midden vorig jaar ineens achteruit, na diverse behandelingen heeft hij uiteindelijk deze week de strijd verloren. De uitvaart vond op 21 februari 2022 plaats. Piet is op Ameland begraven, daar waar hij geboren is. Op de voorzijde van zijn rouwkaart staat daarom naast een foto van de vuurtoren van Ameland vermeld: “Licht dat terugkeert naar de bron, Terug naar waar het begon”. Wij wensen zijn vrouw Tine Visser en zijn kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en bekenden veel sterkte toe.


20210415-161122157-ios
Piet heeft ruim 31 jaar in het ziekenhuis in Almelo gewerkt bij de technische dienst en als programmamanager vastgoed. Kennisdeling om samen de zorg vooruit te helpen stonden bij hem hoog in het vaandel, hij vond zijn persoonlijke netwerk van vakbroeders en collega’s uit de branche bij de NVTG, de Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg waar hij 36 jaar lid van was. Wij herinneren hem als een enthousiast lid met het hart voor de zorg op de goede plaats. Hij gaf altijd een constructieve bijdrage aan het besturen van de vereniging en was altijd positief gestemd en actief aanwezig bij NVTG activiteiten. Hij heeft in de loop der jaren diverse bestuursfuncties vervuld in de regio en ook in het landelijk bestuur van de NVTG was hij jarenlang penningmeester en van 2016 tot 2021 was hij zelfs voorzitter. In april 2021 is Piet Visser in een digitaal gehouden Algemene Leden Vergadering benoemd tot Erelid vanwege zijn inzet en diensten voor de NVTG in de afgelopen 35 jaar, zie foto. Door de diverse corona lockdowns in de afgelopen twee jaar hebben we nooit de gelegenheid gekregen om tijdens een NVTG bijeenkomst hem een passende afscheidsreceptie aan te mogen bieden om hem persoonlijk te kunnen bedanken voor zijn inzet in al die jaren en hem nadrukkelijk in het zonnetje te zetten. Helaas zijn we nu al gedwongen om definitief afscheid van hem te nemen. Op de rouwkaart staat de mooie zin : “Wij danken hem voor het leven dat hij met ons deelde, voor de liefde en zorg die hij ons gaf. Soms komt de dag van morgen veel te vroeg, maar Piet blijft in ons hart”. Bij het bestuur en de leden van de NVTG blijft Piet ook in ons hart. 


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Vincent Martijn
22 feb 2022 07:46

Met verdriet heb ik kennisgenomen van het verlies van Piet. Piet was voor velen een inspirator!. Piet, dank! Gr Vincent Martijn