Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Advertorial in Nieuwsbrief

De NVTG brengt jaarlijks 6 Nieuwsbrieven uit. De laatste pagina (grootte: A4) is ingericht voor een advertorial. Op deze pagina kan een persbericht, nieuwsfeit van uw bedrijf staan. De pagina dient nieuwswaarde te hebben en mag niet alleen een logo van uw bedrijf zijn.

Logo op Nieuwsbrief

De NVTG brengt jaarlijks 6 Nieuwsbrieven uit. Op de laatste pagina, naast de advertorial bieden wij de mogelijkheid uw logo te plaatsen. Uw logo is dan zes maal zichtbaar voor de leden van de NVTG.

Logo op de website

De NVTG heeft zijn eigen website (www.nvtg.nl). Op de frontpage van de website is de mogelijkheid uw logo te plaatsen. Dit logo kan geplaatst worden met en zonder doorlink naar uw eigen website. Het logo wordt voor de tijdsduur van een jaar geplaatst.

Persbericht op de website

De NVTG heeft een interactieve website. Steeds meer leden vinden hier hun informatie. Als bedrijf kunt u hier ook uw persbericht plaatsen.

Logo op brochure

De NVTG brengt tijdens een aantal evenementen (congres, najaarsstudiedag, cursussen) nog een papieren brochure uit om deze nog beter onder de aandacht van de leden te brengen. Per brochure kunt u hier uw logo plaatsen.