Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Mijn NVTG register

Door kennisverbinding brengen we samen de zorgsector vooruit. De NVTG organiseert daarom jaarlijks talloze lezingen, webinars, colleges en meer. Het overzicht staat in de agenda. Een van de services van de NVTG is dat we voor ieder lid bijhouden welke activiteiten gevolgd zijn. ‘Mijn register’ biedt een overzicht van alle gevolgde activiteiten, het staat in ‘Mijn NVTG’ ledenomgeving. Het overzicht geeft inzicht in de kennis die is opgedaan met het volgen van NVTG activiteiten. Leden kunnen zelf elders gevolgde cursussen en activiteiten toevoegen om het overzicht compleet te maken.

Waarom deze service?

Cliënten en bezoekers verwachten dat zij bij een zorginstelling in een veilige omgeving verblijven waar mensen werken die deskundig zijn. De overheid eist daarom dat beroepsbeoefenaars aantoonbaar bekwaam zijn. Dit is vastgelegd in het Convenant Veilige Toepassing van Medische Technologie en in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Bij calamiteiten moet de werkgever kunnen aantonen dat hieraan is voldaan. ‘Mijn register’ helpt om aantoonbaar te maken dat uw vakkennis actueel is.

Niet-leden

Alle professionals die werkzaam zijn op het gebied van management van technologie en vastgoed in de zorgsector kunnen gebruik maken van de registratie faciliteiten. Leden hebben automatisch toegang via ‘Mijn NVTG’. Niet-leden kunnen een inlog aanvragen met een studie-lidmaatschap. Stuur ons een email en we informeren u over de mogelijkheden en kosten.

  

‘Mijn register’ is in de plaats gekomen van het RTG register. Het NVTG certificaat is het bewijs voor actuele vakkennis.

register-activiteiten

Voorbeeld overzicht van alle activiteiten