Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
header-2-kerst-2020
 
 

Nieuwjaarsbijeenkomst NVTG Regio West

Geplaatst op 16-01-2020  -  Categorie: Regio West

regio-west-nieuwjaar-2020

Op donderdag 16 januari 2020 organiseerde NVTG Regio West een nieuwjaarsbijeenkomst in de Haagse Toren op het Rijswijkse Plein in Den Haag. Circa dertig leden waren aanwezig en konden genieten van een prachtig uitzicht over Den Haag en omstreken vanuit de Sky Lounge op de 40e verdieping.

Het was een gezellig samenzijn met volop gelegenheid om iedereen na de kerstvakantie-periode weer even te zien en te spreken met een hapje en een drankje. Regiovoorzitter Loek van Houten hield een boeiende toespraak met een terugblik op het afgelopen jaar en tevens een vooruitblik via de context van Nederland op toekomstige ontwikkelingen en het NVTG-jaarplan 2020 van Regio West. Regiocommissielid Klaas Zeeman werd in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn inzet, omdat hij had aangegeven terug te treden als regiocommissielid. Ruben Peeters geeft nu samen met Marcel Barendregt, Theo Broere, Niek Grobben en natuurlijk regiovoorzitter Loek van Houten invulling aan de regiocommissie West.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Ab Eilander
23 aug 2020 18:07

Heel interessante en goed georganiseerde bijeenkomst op grote hoogte midden in de residentie. Dit kon nog allemaal vóór de coronatijd die ons nu al 5 maanden op 1,5 m houdt. Hopelijk komt deze tijd terug. Tot ziens bij een volgende bijeenkomst. Groet, Ab Eilander