Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
header-2-kerst-2020
 
 

GRATIS REGISTRATIE IFHE congress

Geplaatst op 11-01-2021  -  Categorie: Algemeen


GRATIS REGISTRATIE IFHE congress - https://www.ifhe2020.com/  

Trailer IFHE Congres

Het is alweer 5 jaar geleden in 2016 dat de NVTG gastheer was voor het internationale  gezelschap van de IFHE. Een zeer geslaagd congres die wereldwijd gewaardeerd als de beste ooit. In 2020 was het de beurt aan Italië om de 26e editie te organiseren in Rome, ook hier heeft de impact van Corona dit onmogelijk gemaakt.

Het 26e congres van de International Federation of Healthcare Engineering - IFHE 2020 vindt daarom nu online plaats van 24 tot 28 januari 2021. Met het thema:  "Wereldwijde klimaatactie in tijden van pandemie" een mooie  gelegenheid om ideeën te presenteren, te bespreken en uit te wisselen over een van de meest actuele, belangrijke en kritieke kwesties van onze tijd. Gezamenlijke ervaringen, nieuwe ideeën en projecten uitwisselen met internationale experts en academici met een breed scala aan thema's en activiteiten: bouwen aan duurzame ziekenhuizen, nieuwe technologieën voor de gezondheidssector en verschillende thema's en workshops met de pandemie(Covid) als achtergrond.

Het congres staat ook stil bij de viering van de 50ste verjaardag van de IFHE,  die in 1970 in Rome, Italië werd opgericht. Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan dit evenement,

U kunt uzelf Gratis registeren op https://www.ifhe2020.com

 


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst