Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Professional

Cliënten en bezoekers verwachten dat zij bij een zorginstelling in een veilige omgeving verblijven waar mensen werken die deskundig zijn. De overheid eist daarom dat beroepsbeoefenaars aantoonbaar bekwaam zijn. Dit is vastgelegd in het Convenant Veilige Toepassing van Medische Technologie en in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Bij calamiteiten moet de werkgever kunnen aantonen dat hieraan is voldaan. Het register helpt om actuele bekwaamheid aantoonbaar te maken.

Inschrijven

We werken met het registratiesysteem PE-online dat door veel beroepsgroepen in de gezondheidszorg gebruikt wordt. Inschrijven doet u in 2 stappen.

Stap 1: Maak een PE-online account aan. Vul daarvoor het aanmeld formulier in. Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld, ontvangt u een email met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nu heeft u een account in PE-online, maar uw registratie is nog niet toegekend.

Stap 2: Meld u via uw PE-online account aan bij het RTG-register. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Kies voor “dossier aanmelden” en doorloop de stappen in het menu. Hier kunt u uw voorkeur opgeven voor een register.

Toelating

Nadat uw dossier is ingediend, wordt bekeken voor welk register u in aanmerking komt. Daarbij wordt rekening gehouden met uw voorkeur. U ontvangt via PE-online een email met de bevestiging van uw registratie in het Register Technologie Gezondheidszorg.

PE-online App

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u de PE-online App downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Met de app kunt u eenvoudig uw dossier bijhouden en gevolgde scholing toevoegen. U heeft ook meteen het meest complete cursusaanbod bij de hand.

‚ÄčTarieven voor professionals

Voor NVTG-leden is registratie gratis, het is inbegrepen in het lidmaatschap. Voor niet-leden is het tarief voor registratie € 270,- per registratieperiode van 3 jaar. (N.B. tarieven worden vastgesteld door het bestuur NVTG en kunnen jaarlijks aangepast worden aan de inflatie)

nvtg-register-rtg-logo-1178-403
 
 
 

Voor vragen over het register kunt u contact opnemen met de beheerder. Stuur een email aan ofni.[antispam].@nvtg.nl t.a.v. Register.