Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Herregistratie

Bij het verlopen van uw registratieperiode kunt verlening aanvragen; herregistratie. Het werkt als volgt.

​Registratienomen behaald

Zodra u de registratienomen heeft behaald verschijnt in uw account een knop waarmee u herregistratie kunt aanvragen. In theorie kan dat al een paar maanden na de start van uw registratieperiode zijn. U kunt ook wachten met het aanvragen van herregistratie tot het einde van uw registratieperiode. Bij het aanvragen van herregistratie kunt u opgeven wanneer u graag uw nieuwe registratieperiode wilt laten starten. Cursussen die u nog van plant bent om te gaan volgen, kunnen dan meetellen binnen uw nieuwe registratieperiode.

​Registratienormen niet behaald

De knop voor herregistratie aanvragen verschijnt drie maanden voor het einde van een registratieperiode bij iedereen in zijn account. Als u voor meer dan 50% aan de registratienormen heeft voldaan, dan kunt u beperkte herregistratie aanvragen. Als u minder dan 50% van de benodigde scholing heeft gevolgd, dan is herregistratie niet mogelijk. Uw aanvraag wordt dan afgewezen. U kunt dan wel op een later moment hernieuwde registratie aanvragen.

​Beperkte registratie

Met een beperkte registratie krijgt dan één jaar extra de tijd om de registratienorm te behalen. Na het jaar wordt gekeken of u teruggerekend over een periode van 3 jaar aan de registratienorm heeft voldaan. De scholing die u in jaar 1 van uw registratie heeft opgegeven telt dan dus niet meer mee.

Hernieuwde registratie

U wordt opnieuw toegelaten tot het register als u kunt aantonen dat u teruggerekend over een periode van 3 jaar voldoende scholing heeft gevolgd om aan de registratienorm te voldoen. Als u langer dan een hele registratieperiode uitgeschreven bent geweest, kunt zich als nieuwe deelnemer inschrijven.

Uitschrijven

Als u niet aan de registratienormen voldoet, eindigt uw registratie aan het einde van uw registratieperiode. Hiervoor hoeft u niets te doen. Als u voor het einde van uw registratieperiode wilt uitschrijven, dan kunt u een e-mail sturen aan ofni.[antispam].@rtgregister.nl.

​Regels voor herregistratie

De wijze, waarop uitvoering wordt gegeven aan de registratienormen en de mogelijkheden voor het aanvragen van herregistratie staan beschreven in het registratiereglement.

nvtg-register-rtg-logo-1178-403

Naam: Registratie reglement  Download
Type: pdf
Grootte: 202 kB