Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Spijkenisse Medisch Centrum zoekt teamleider Technische Dienst, Huisvesting en BHV

Geplaatst op 03-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Bron: Spijkenisse Medisch Centrum

Als verbindende teamleider Technische Dienst ben je direct leidinggevende van het team dat werkzaam is binnen Spijkenisse Medisch Centrum. Je bent de verbindende factor tussen de techniek en de organisatie en snapt als geen ander wat de waarde is van de Technische Dienst, de installaties voor het zorgproces en kan dit ook zo uitdragen. Voor je team ben je een goede gesprekspartner en voldoende in staat om de techniek te doorgronden en de risico’s te overzien. Als leidinggevende coach je, stimuleer je de samenwerking en de ontwikkeling van de individuele medewerkers en het team. Waar nodig stuur je bij op inhoud, houding en gedrag.

Voor de huisvesting ben je verantwoordelijk voor de huur en verhuuraangelegenheden binnen het pand. Daarnaast coördineer je huisvestingsprojecten, (ver)bouw- en renovatieprojecten en ben je voorzitter van de huisvestingscommissie. Je hebt in deze coördinerende rol o.a. afstemming met huurders, stelt huurcontracten op, neemt deel aan projecten en bent voorzitter in het overleg waar alle huisvestingsaangelegenheden worden besproken. Daarnaast geef je advies aan managers en afdelingshoofden over de huisvestingsaangelegenheden. Je participeert in de Stuurgroep Huisvesting en Techniek.

Als neventaak ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de BHV. Je beheert de BHV organisatie en verzorgt de (BHV) opleiding en oefening voor bedrijfshulpverleners. Je verzorgt de interne en externe communicatie t.a.v. BHV. Eén van de taken is het opzetten en beheren van de BHV structuur binnen het Spijkenisse Medisch Centrum, in samenspraak met de BHV deskundigen vanuit de coöperatieziekenhuizen het Van Weel Bethesda ziekenhuis en het Maasstad ziekenhuis.

 

Meer weten over de functie en solliciteren? Ga naar de website.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst